Vi söker en barnskötare- och köksassistent

Om arbetsplatsen 
Föräldrakooperativet Helge är en liten idéburen förskola som funnits i Lundby sedan 1995 och är beläget i ett tryggt villakvarter i Helgered, alldeles vid ingången till populära Hisingsparken och Kättilsröds 4H gård. Förskolan har stora och fina lokaler med en av Göteborgs största utomhusmiljöer.   

Barngruppen består av 22 barn och fem pedagoger med två förskollärare och tre barnskötare. Vi kan flexibelt dela gruppen för olika fokusområden, intressen och utflykter. Föräldrakooperativet eftersträvar en hög personaltäthet och en liten barngrupp för att förskolan ska vara en trygg plats där barnen känner sig sedda, respekterade och få möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar, intressen och behov. 

Pedagoger och föräldrar arbetar nära varandra för att vara den bästa tänkbara förskolan för barn, föräldrar och personal.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna återfinns inom alla områden i den dagliga verksamheten med den huvudsakliga arbetsuppgiften att ansvara för måltiderna genom att exempelvis duka, skära grönsaker, förbereda mellanmål och diska. Lunchen levereras externt från storkök. 

Kvalifikationer
För att passa för tjänsten tror vi att du är en öppen, lyhörd och engagerad person. Vi vill att du är trygg och positiv och vill göra ditt bästa för att bidra till en trivsam arbetsplats för stora och små. Det är ett plus om du är barnskötare eller har tidigare erfarenhet inom barnomsorg, men inget krav. Vi lägger i stället stor vikt på personliga egenskaper. 

Tjänsten är en timanställning under höstterminen med chans till förlängning under vårterminen. 

Har du frågor om tjänsten kontakta personalgruppen på helge genom formuläret på hemsidan.

Intervjuer kommer att ske löpande. Ansökas skickas till personalgruppen@helgeforskola.se

Barnskötare-och-köksassistent.pdf