Bloggens status

Som ni kanske märkt så har det inte postats så mycket på vår blogg den senaste tiden.
Detta är inte på grund av att vi har glömt bort den utan att vi fokuserat på andra saker 🙂
Vi har under året digitaliserat vår dokumentation på förskolan och börjat använda oss av ett system som kallas för Tyra.
Tyra är ett verktyg vi inom personalen använder oss av för att föra dokumentation över varje barns utveckling, samtidigt som vi kan ha kontakt med alla föräldrar, skicka ut viktig information, ha koll på: närvaro, matpreferenser, allergier, särskilda behov, sjukdomsrapportering och mycket annat.

Vi har alltså under året ägnat oss åt att implementera det nya arbetssättet och fokusera helhjärtat på det.
Vi har därmed också stängt ner vårt instagramkonto, delvis på grund av det nya dokumentationsverktyget – men även för att säkerställa att den nya förordningen om hantering av personuppgifter efterföljs (GDPR).

Under höstterminen kommer bloggen att startas upp igen, med inlägg lite då och då.
Ha en skön sommar!

Med vänlig Hälsning